Skip to main content

Jetty Smit

Voorzitster

Jetty Smit 51 jaar, woon in Enter en sinds 2019 bestuurslid van de SHWE. In oktober 2022 ben ik voorzitster geworden. Ik ben 27 jaar getrouwd met Henry en wij hebben samen 3 kinderen. Ik werk als woonondersteuner op een kleinschalig wonen voor mensen met dementie in Deventer.

In mijn functie als voorzitster wil ik graag laten zien dat we over mensen praten die in huurwoningen wonen en niet over woningen waar mensen inwonen. Zowel bij Reggewoon, als bij de gemeente Wierden.

Gerard Scholten

Penningmeester

Wilco Bruggeman

Bestuurslid

Wilco Bruggeman, 60 jaar en getrouwd met Ans, vader van twee kinderen en twee kleinkinderen en om het gezin compleet te maken een tibetaanse mastiff Boris.

Mijn werk heb ik in de ICT gedaan als senior consultant in de rol van engagement manager/coördinator/projectmanager van de ICT-dienstverlening van NL/WW. Daarnaast heb ik meerdere jaren als voorzitter van de OR gefunctioneerd en ook 14 jaar vrijwilligerswerk gedaan voor mensen met een beperking computerlessen gegeven.

Vanaf 2021 ben ik bestuurslid van de SHWE, waar we met een (te) kleine groep ons inzetten voor de belangen van de huurders van Reggewoon.

Lyzanna Schotborgh

Bestuurslid